Soldal Huse 2010 Aps , Lærkevej 3 , 9870 Sindal ,Telefon : 6091 3895

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/soldal-huse.dk/public_html/administrator/components/com_imageshow/classes/jsn_is_utils.php on line 436
bil

 

overskrift sjove billeder

 

 

 

bad motiv InPixio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er hele tiden på jagt efter nye måder at lave tingene på - hvis der findes dette . I vores søgen fandt vi dette billede fra et toilet er er lavet . Det er genialt fundet på og det giver noget " vidde " i rummet .  Vi syntes egentlig at dette var sjovt og fik lyst til at vise dette her på vores hjemmeside . Måske vi en dag laver noget lignende . 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
 

Gambia 9 012

 

Jeg har et hus i Gambia som jeg byggede for nogle år siden . I forbindelse med dette byggeri skulle vi have lavet en brønd og det er jo ikke muligt bare lige at ringe efter en brøndborer , så vi måtte bruge de midler vi havde . Her er vi så i gang med at bore 28 meter ned .

 

DSC00139

 

En af mine kunder havde haft indbrud og om natten drømte han om hvordan tyven han så ud . Næste morgen gik han straks ud og malede dette billede af tyven på det sted hvor tyven var brudt ind .

Gå til toppen