Soldal Huse 2010 Aps , Lærkevej 3 , 9870 Sindal ,Telefon : 6091 3895

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/soldal-huse.dk/public_html/administrator/components/com_imageshow/classes/jsn_is_utils.php on line 436
bil

 

Sjove historier fra vore kunder !!

 

Her på siden bringer vi nogle sjove historier fra vore kunder . De kommer i vilkårlig rækkefølge , efterhånden som de er indkommet..... :

 

1. Vi har bygget en del huse for kunder igennem årene og nogle af disse huse bliver jo handlet af og til . En  kunde , som havde et  hus som skulle sælges , havde kontaktet en ejendomsmægler som kom ud for at se huset . Da mægleren kom ud og så at det var et " Soldal Hus " han skulle sælge , var hans kommentar : Nåeh , ja ...... så er der ikke noget at komme efter . Huset blev for øvrigt solgt ved første fremvisning .

 

2. En anden kunde har udtalt følgende : " Ole tryller med materialerne "

 

3. En dag sad jeg ude hos en kunde og hans svigermor var også tilstede . Kunden kiggede over på sin svigermor og sagde : " Danmarks bedste tømrer sidder lige der !! .. og han pegede over på mig . 

 

4. I 2009 byggede jeg et nyt helårshus på 166 m² til et ældre ægtepar , der ville bygge deres ” aftægtsbolig ” . Da jeg lavede mit ” Et års gratis servicegennemgang ” brugte jeg en halv dag! Det i sig selv er jo en stor tilfredsstillelse , dels havde de ingen reklamationer og de ting jeg fandt var justeringer af køkkenlåger/skuffer og ca. 2 meter fuge der skulle skiftes og kunden var glad og tilfreds!

I foråret 2018 kom jeg forbi og stoppede op , da jeg så at ægteparret stod udenfor deres hus , jeg gik ud for at hilse på dem og konen kom hen og gav mig et kæmpe kram og sagde : Ole jeg har sådan tænkt på dig . Jeg kiggede forbavset på hende og sagde: øhh.. nåh, hvad da ?

Konen slog ud med armene og sagde : jamen jeg tænker på dig hver gang vi kommer hjem til dette dejlige hus !

Se , sådan noget , det varmer mit hjerte , for så ved jeg , at jeg har gjort mit arbejde ordentligt og der går en positiv strøm fra disse mennesker/kunder imod mig .

 

 


 

logo2

kontakt os

Gå til toppen