Soldal Huse 2010 Aps , Lærkevej 3 , 9870 Sindal ,Telefon : 6091 3895
bil

 Sommerhus paa falster

 

 

I foråret 2018 sendte vi et kæmpe sommerhus på 209 kvadratmeter fra vores værksted i Sindal til Marielyst på Falster . Hele huset byggede vi op i elementer på vores værksted på Frederikshavnsvej i Sindal og vi sendte det hele afsted på lastbil til Falster . Det var et meget spændende projekt .... Sommerhuset bestod af 22 yder- og skillevægselementer , hvor der var 315 millimeter isolering i ydervægge og 415 millimeter isolering i taget . Alle vinduer var med 3-lags termoglas . Vi byggede det hele i hånden på værkstedet i Sindal . Elementerne blev efterfølgende kørt til Marielyst , og Vi tog med og samlede det til et færdigt sommerhus  . Det tog 5 uger at samle elementerne . Derefter blev alt det indvendige gjort færdig . Køberen havde selv et ønske om at lave noget af det selv og det accepterede vi selvfølgelig . På billeder herunder ses det færdige sommerhus . 

 

tilklippet sommerhus

 

 

På billederne heunder viser vi byggeriet af carporten til sommerhuset - som blev lavet efter at sommerhuset var færdigt .

 

DSC00075

 På billedet herover er vi i starten af projektet

 

DSC00077

 Herover ses det færdige projekt fra bagsiden af bygningen

 

DSC00081

 Og herover har vi projektet set fra forsiden

 

 

 

 

 

Det er klart at sådan en opgave giver os en masse erfaring og går du med planer om købe et sommerhus og ligger du langt væk fra Sindal - så tøv ikke med at kontakte os . Vi påtager os gerne sådan en opgave igen .

 

Går du med tanker omkring ombygning , renovering eller nybygning , så tøv ikke med at kontakte os .

 

logo2

kontakt os

 

 

 

Gå til toppen