Soldal Huse 2010 Aps , Lærkevej 3 , 9870 Sindal ,Telefon : 6091 3895

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/soldal-huse.dk/public_html/administrator/components/com_imageshow/classes/jsn_is_utils.php on line 436
bil

 

Lene og Poul

 

Nogen gange kan en arbejdsopgave komme på en sjov måde . Nogle år tilbage var jeg sammen med nogle bekendte på ferie og de havde snakket om at få lavet en ombygning af deres køkken og baggang . Vi snakkede lidt om opgaven og det endte med at jeg fik denne opgave .

046Efter hjemkomst gik vi straks igang med at vælte det gamle køkken og vi væltede også væggen til baggangen og satte en ny væg op med skydedør - således at det nye køkken ville have en let overgang til baggang.

079Ideen var at man i dagligdagen kunne have døren til baggangen stående åben og derved have et større rum at arbejde i . Altså blev baggangen pludselig en del af køkkenet og der blev sat skabe op i baggangen , samt pålagt bordplade der svarede til det der var blevet lavet i køkkenet .

Sammen med et køkkenfirma havde vi sammen med kunden fået lavet en tegning af hele projektet . Vi udførte opgaven efter kundens ønsker og der blev også lagt nyt gulv og opslået nye lofter . Kunden have set fliserne hos leverandøren lagt på en lidt special måde , men også dette klarede vi for kunden .

061 072Vi tilrettelagde selvfølgelig arbejdet sådan , at elektriker samt VVS-mand kunne komme til at lave deres arbejde på det tidsopunkt , hvor det passede dem bedst . Kunden havde selv et ønske om at male i køkkenet og selvfølgelig kunne dette sagtens lade sig gøre . Det kræver bare at vi koordinerer tingene således at alle kan komme til å¨de ønskede tidspunkter .

118

På billedet herover ses det færdige arbejde . Vi laver helst så meget som muligt selv og der hvor vi skal bruge andre håndværkere , har vi gode samarbejdspartnere .  

 

Går du med tanker omkring ombygning , renovering eller nybygning , så tøv ikke med at kontakte os .

logo2

kontakt os

 

Gå til toppen