Soldal Huse 2010 Aps , Lærkevej 3 , 9870 Sindal ,Telefon : 6091 3895

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/soldal-huse.dk/public_html/administrator/components/com_imageshow/classes/jsn_is_utils.php on line 436
bil

 

overskrift villa vesta

 

 

 

sindal10

 

Vi har haft fornøjlesen af at lave en total renovering på huset " Villa Vesta " , som ligger vestergade 5A i Sindal . Huset , som var blevet købt af èn af vore kunder , blev ombygget til to store moderne og energibesparende lejligheder med stue og tre værelser . Der var altså her tale om en større omgang , hvor huset blev ført tilbage til den gamle stil . Der kom nyt tag på , huset blev sandblæst , vandskuret og malet . Der blev etableret fjernvarme og indlagt gulvvarme i badeværelserne , altså blev hele det gamle varmeanlæg udskiftet .

Overalt blev der også lavet nye gulve og lofter , der blev lavet nyt køkken med køleskab, ovn , kogeplader og opvaskemaskine .

Vi vil helst lave så meget som muligt selv . På den måde er vi sikker på at kvaliteten svarer til det som Soldal Huse er kendt for . Vi laver dog ikke VVS arbejde samt murerarbejde og EL-instalationer , så det blev udført af nogle af vores samarbejdspartnere .

4I tilslutning til stuen blev der lavet dette nye køkken med køleskab , ovn , kogeplade , opvaskemaskine og emhætte . Det hele blev lavet så at det fremstod som et moderne køkken / allrum .

sindal12 Badeværelset fik også " den store omgang " og lavet pratisk , sådan at det skulle blive lettere med den daglige rengørring . Og selvfølgelig blev der opså lavet en moderne brusenische . 

 20180508 091400
På badeværelset blev der selvfølgelig lavet gulvvarme - dette blev lagt ned i spånpladegulv . På billedet til venstre er vi i gang med dette . 

20171101 085258Bygningen havde dette " Grimme indgangsparti " som du kan se på billedet her til højre - vi fjernede dette og ville lave en carport her . Som det fremgår af billedet så var der en del reparationsarbejde i forbindelse med dette .  

sindal13

 

 

 

 

 

 

 

Vi fik så lavet denne carport ud mod gaden som du kan se på billedet her til venstre . Det var nu muligt at man kunne parkere sin bil under tag og gå tørskoet ind i lejligheden .20180210 160108

 

 

 


 

Huset har flere lejligheder og i en af de øvrige lejligheder lavede vi dette køkken som du ser på billedet her til højre .

 

20180309 083007

 

 

 

 

 

 

 

 

Lejligheden , som fik dette nye køkken , har indgang fra bagsiden af huset og vi lavede denne trappe ved indgangen der .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sindal11

 Herover ses det færdige projekt

 

Lejlighederne blev straks udlejet efter færdiggørelsen og Sindal Avis bragte en artikkel om huset . Vi er selvfølgelig stolte over at " kunne aflevere dette projekt " og dèn omtale , som avisen bragte i lokalområdet .

 

 

 

Går du med tanker omkring ombygning , renovering eller nybygning , så tøv ikke med at kontakte os .

 

logo2

kontakt os

Gå til toppen